Andrea Grau, cantant, intèrpret i compositora, entrava en el món de la música el 2022 endinsant-se en el new pop. Decidida a llançar-se amb els seus propis temes, va portar una proposta plena de sentiment i profunditat, reflectint les aventures que viu una jove qualsevol. “Intensa però maja”, com es defineix l’Andrea, va ser molt senzill identificar-se amb les seves composicions naturals i reals cantades amb veu sincera i delicada que es clavaven dins de tot aquell que l’escoltava.

Ara, estrena un trosset del que porto dins, la seva nova presentació com a artista i com a persona. Sovint costa expressar el que portem a dins, tant les coses bones, com les dolentes, sigui per vergonya o por. Aquest nou EP mostra d’alguna manera les emocions i pensaments més recurrents del seu dia a dia, on qualsevol noia de la seva edat pot sentir-se identificada; un treball basat en la nostàlgia i la vivència de l’amor en les seves diferents fases, també en la relació amb una mateixa i com aquesta afecta la gent que ens envolta. Totes les inseguretats que acompanyen a l’Andrea estan presents aquí, totes les inquietuds, els dubtes… Amb un trosset del que porto dins la tarragonina vol donar-se a conèixer tal com és, sincera i transparent, regalant-nos una sensibilitat que tots amaguem.

Ens hem trobat amb ella a un bar de Barcelona, molt cuqui, amb música de fons i n’hem parlat.

- Publicitat -