“e-namorat” és la història d’amor de l’Adrien Broadway. Una història que passa per totes les fases i estats d’una relació, i que està vehiculada per l’era digital i les noves tecnologies. Inspirat per les seves pròpies vivències, el cantant, compositor i productor del Vallès ha aconseguit condensar en 10 cançons el que hom pot experimentar a l’endinsar-se en un camí tal com és l’amor.

Un àlbum on l’artista ha explorat la sonoritat retro. Sintetitzadors, flangers, vocoders, guitarres amb ritmes funk, beats disco… Tot sota un paraigua popurbà amb molt múscul radiofònic. L’Adrien, a la vegada, ha volgut navegar les tendències de la música actual. Fer un pas més enllà i fusionar aquest imaginari sonor retro amb gèneres com la baxata, el drum n’ bass i el reggaeton, entre d’altres.

El disc suposa un trencament respecte del primer àlbum “Síntesis Aditiva”, i és que tant l’idioma, com l’enfocament compositiu i musical ha canviat. Però en essència és això l’Adrien Broadway, un artista polifacètic i multidisciplinari, que juga constantment amb el seu propi projecte. Que el porta als extrems i que el posa al límit en cada etapa.

- Publicitat -