Hem quedat amb en Roc Badia, un dels components de la formació Orella d’Ós, que des de Matadepera ens sorprenen amb una sonoritat gens mainstream, però que farà les delícies d’aquelles persones (com jo) que els hi agrada que els sorprenguin amb la música.

“Interludis” és un disc on han fet el que els hi ha donat la més santíssima gana, com sempre hauria de ser. I el resultat no es pot descriure amb una o dues paraules. El millor és escoltar-lo i deixar-se endur per la seva essència i textura.

Que potser els hi costarà més trobar llocs on actuar? Qui sap, potser algunes sales sabran veure la seva gràcia i estil propi i això farà que vulguin veure’ls actuar al seu local. Jo si tingués una sala els convidaria i deixaria que la gent provés el que ofereixen.

- Publicitat -

No cal afegir res més. Mireu l’entrevista i escolteu el disc. No cal que sigui en aquest ordre.