“Llum” és el disc de debut de Celobert. Festiu, però sense renunciar a la complexitat, el nou treball del grup és com aquell amic amb el que tan pots anar al bar a riure com a plorar. Tretze cançons on les pors i les llàgrimes conviuen amb els somriures i l’amor com a part d’un tot, com un sol d’hivern que escalfa o la llum que s’escola pel celobert.

Enregistrat per Nil Canals i masteritzat per Pablo Llano, el treball parteix de moltes de les referències compartides per la música festiva feta a Catalunya els darrers anys, però hi incorpora colors provinents del món del jazz, l’indie, la música disco, l’urban o la cançó d’autor. Hi juga un paper important, també, el so del violí -i el quartet de corda a Aloma- que aporta la brillantor necessària per al missatge esperançador del disc.

Hem quedat amb els tres components del grup, perquè ens ha agradat molt com sonava el seu debut i volíem saber detalls sobre el procés creatiu, sobre com es divideixen les tasques i mil històries més que han sorgit durant l’entrevista.

- Publicitat -

Tenen un bon grapat de bolos aquests propers mesos, entre ells un el 21 de juny a La Mirona.