El passat 14 de març l’Albert Coca, més conegut artísticament com a gusset va presentar el seu primer disc “Taula per 1”. Nosaltres el vam descobrir a través de TikTok i vam contactar amb ell perquè ens semblava una proposta d’allò més engrescadora.

Des de Mataró, ciutat on darrerament la música no para de triomfar, amb casos com The Tyets, gusset es vol obrir un lloc a la indústria, tot i que de moment ho fa sense discogràfica i diem de moment, perquè ben aviat podrien haver canvis al respecte. I és que no hem estat els únics que ens hem fixat en el seu estil i talent.

També ens ha dit que tot i dir-se Coca, no és família amb el cantant dels Tyets.

- Publicitat -

Mentre no arriba el moment, toca gaudir del seu disc, de les seves composicions i qui sap si ben aviat d’algun concert, potser a la sala Clap, on s’hi passa algunes nits…