Enric Mont, conegut artísticament com a LECOCQ és un músic de la Bisbal d’Empordà que acaba de publicar el disc “Sous la glace / Sota el gel” on combina el català i el francès per igual. I és que el cantant és fill d’un català i una francesa.

Les deu cançons que formen Sous la glace / Sota el gel –cinc en cada idioma– sorgeixen de la voluntat de traduir sobre el pentagrama l’enteniment de la identitat dual de l’artista i de desgranar quina part de la seva personalitat és heretada i quina pròpia.

En aquesta aventura LECOCQ proposa cançons d’indie pop, abraçades per melodies suggerents i composicions curioses, que es desmarquen del pop mainstream. Una sonoritat sòlida on les bases rítmiques tenen protagonisme i que mescla sonoritats orgàniques i electròniques. Pel seu so i per la barreja de les llengües veïnes, LECOCQ és conforma com proposta original i única en el panorama musical català.

- Publicitat -