La Fúmiga han publicat aquest divendres el seu esperat tercer disc “TOT ESTÀ PER FER”, amb un missatge optimista tal com ho demostren la majoria de les cançons del disc, que tenen aquella força i energia que ja t’imagines ballant i cantant durant els seus brutals directes.

L’expressió “tot està per fer” és, lluny d’un missatge pessimista, una oda a l’evolució, al constant canvi, al trencament de la rutina i al creixement personal. La Fúmiga defensa ja des del títol del nou treball que la vida no està predestinada, que sempre queda molt per a descobrir i per a fer, sense importar l’edat, la condició o el moment personal que es visqui. Sobretot en l’amor i en l’amistat.

Hem quedat amb l’Artur Martínez per saber detalls del disc, també per fer-li saber com ens ha agradat la col·laboració de Naina a ‘Que tia!’, que ha resultat ser una noia ben jove que sempre estava als concerts del grup i que li veuen molt de futur.

- Publicitat -

Es presenta un 2024 ple de concerts, on qui sap si en algun d’ells trobarem les col·laboracions del disc, The Tyets, Ginestà o Figa Flawas.