“La petita mort fa referència a dos conceptes. Un és el moment just d’un orgasme, però també quan experimentes un canvi important a la teva vida alguna cosa ha de morir dintre teu per ser transformada i tornar a ser.” Així és com la mateixa Clara Gispert va definir que és una “Petita Mort”. És just el nom del disc que acaba de publicar “Petita Mort” (Independent, 2024), un recull de 10 cançons on la música electrònica i el pop sorprenen i s’uneixen amb sonoritats més clàssiques.

Amb ella parlem sobre el disc, però també tot allò que significa una petita mort, cada por, cada trencament. Cada moment en què tot pot tornar a renéixer i tornar a ser.

A més, ja ens va anunciar un dels concerts més esperats. Serà el 3 de març al FEMAC de Canovelles. 

- Publicitat -

Clara, el llibre encara no me l’he llegit. Però no pateixis que trobaré el millor moment!