He quedat a un bar de Sabadell amb en Pep Saula. En Pep és músic, productor i també és amic meu. Parlar amb ell sempre mola. Els dos ens uneix la passió per la música i aquesta vegada havia decidit que volia compartir la conversa amb tots vosaltres.

La seva feina com a productor és enorme, ens ha explicat la de cançons i produccions que ha fet els darrers mesos i n’hi ha per al·lucinar. També de les que vindran properament. Amb Sexenni ha fet evolucionar el grup cap a un so més pop que els hi ha fet funcionar de meravella com a formació. Després de comprovar com no són un one hit wonder gràcies al seu ‘De lao’, han presentat el seu segon disc “Supernova” on han fet un pas més, també millorant notablement els seus directes.

El 2024 ja han confirmat el primer de molts concerts que oferiran arreu del país. I tot plegat en un moment on part de la indústria musical gira al voltant del so més urbà, però també apropant-lo al pop. Això és el que triomfa ara. A vegades alguns artistes s’assemblen a altres, però s’ha de saber trobar el teu toc personal i fer el projecte diferent i interessant.

- Publicitat -

Hi ha força bon ambient entre un gran sector de la indústria, tot i que com a tot arreu també hi ha les seves ovelles negres.

De festivals amb cartells amb poca presència femenina també n’hem parlat. També d’alguns comentaris a xarxes després de la publicació de “Nadal Mix 2023”, on es mencionava la falta de veus femenines en els temes del disc.

I com aquell que no vol la cosa anaven passant els minuts, anàvem parlant de música i ja feia més de 40 minuts que ho fèiem, amb una càmera que ens gravava. Hem parat, perquè la veritat feia una mica de fred, però també perquè feia tard al concert que feia la meva fillola.

Hi haurà segona part, evidentment. El que ja veurem és si serà amb càmera o no.