En Roger Torné ha volgut fer un homenatge a la gent gran (hem parlat també d’aquest concepte) en forma de disc, on algunes dones han explicat vivències i històries que en el seu moment potser no podien explicar.

Recentment, he tret un nou videoclip titulat “Què hagués passat”, que toca temes d’interès social com la soledat en la gent gran i la dificultat que tenien a la seva joventut per expressar lliurement la seva sexualitat.

- Publicitat -

Ho han fet en un disc honest, ple de sentiment i llum, amb temes delicats com la mort, però fet amb el cor i amb molta dedicació.

N’hem parlat amb en Roger, que ens ha explicat com ha estat el procés creatiu del disc, les xerrades amb les senyores i les històries i situacions que ha viscut i que l’han fet créixer.

Com que s’ha dedicat a fer entrevistes o converses amb les dones que han explicat les seves històries, ha arribat un moment que ens hem intercanviat els papers i el Roger m’ha acabat entrevistant. Ha estat estrany, crec que m’agrada més preguntar.

Escolteu el disc i sobretot escolteu els més grans, que quan ja no els tens després sap greu.