Foto: Raül Clemente Molina

La dotzena edició del festival Petits Camaleons ha finalitzat aquest diumenge al vespre amb un èxit de participació incontestable. L’assistència global ha estat de 8000 persones, amb les entrades exhaurides. Així, les xifres per dies han estat de 3000 persones divendres, 2500 dissabte i 2500 el diumenge, repartides entre els espectacles que han tingut lloc al Teatre Auditori, les diferents carpes i escenaris del festival i els carrers de Sant Cugat amb la cercavila.

L’organització tanca així la que sens dubte ha estat una de les edicions més satisfactòries, en la qual, sobretot, ha continuat mantenint la seva premissa de no renunciar a la qualitat artística ni als bons equipaments i instal·lacions que fan de Petits Camaleons un festival tan especial.

Com ha destacat a la roda de premsa final el seu director, l’Albert Puig, el festival mai renunciarà a la cura de tots els detalls per tal que el públic infantil pugui gaudir d’una experiència musical i cultural a l’altura de qualsevol festival fet per adults. Això sí, una experiència adaptada quant a format a les necessitats de les nenes i els nens, i amb concerts, per tant, de no més de mitja hora.

- Publicitat -

A Primera Fila vam tenir l’oportunitat de parlar amb el director del festival, així com alguns dels artistes que formaven part del cartell