Hem quedat amb la Muntsa i en Paul per parlar del seu segon disc “Boscúria” i ens hem deixat endur per la conversa, com quan ets al bosc i vas caminant potser sense saber on vas, deixant-te emportar pel moment que estàs vivint.

Ens ha quedat clar que treballen molt bé l’un amb l’altre, que en Paul és capaç d’escoltar una nota de veu de la Muntsa de més de sis minuts i que segueix al peu del canó més que mai! També hem descobert el món de les notes de veu que té la Muntsa i tots hem estat d’acord que té una veu molt bonica que fa sentir coses.

El nou disc segueix la línia del primer disc, el defineixen com una continuació, tot i que cada persona que l’escolta sent una cosa diferent, també potser sobre la concepció que ells havien fet de cada tema. És la màgia de la música!

- Publicitat -

El 29 de setembre el presenten a Casa Seat, a Barcelona, tot i que ja no queden entrades.