Fa pocs dies que la Julieta ha publicat “5AM” el treball que engloba els 3 capítols que ha anat editant els darrers mesos, amb cançons com ‘Cari’, ‘T’enxules’, ‘Avions volant’, o ‘En mi coche’, entre altres.

La seva música està triomfant moltíssim, està en un gran moment, prova d’això l’èxit dels concerts que està oferint o la repercussió que està tenint les seves cançons a la xarxa o amb el públic.

Hem quedat amb ella per saber com està vivint aquest moment, també per saber com seran els seus propers passos a seguir i per parlar del bon moment que viu la música del país amb artistes com Maria Hein, Mushkaa o The Tyets. Precisament amb la Mushkaa han editat ‘No m’estima +’, que està funcionant molt bé i hem volgut saber si hi hauria possibilitat de fer alguna cosa més juntes. Ens ha dit que li encantaria, tot i que ara mateix les dues estan prou enfeinades amb els seus projectes, però que 100%.

- Publicitat -

A finals d’any la podrem veure tancant la gira “Alguna nit” a la Sala Apolo, amb Ariox, una artista que ens n’ha destacat el seu talent i la música que està preparant. El concert tindrà lloc el 14 de desembre i ens ha promès moltes sorpreses.