Fa just una setmana, la cantant barcelonina Julieta va publicar “Euga de nit”, la segona part del que serà el seu tercer àlbum. L’hem entrevistat per parlar d’aquest projecte, que ben aviat veurà la llum, i de moltes altres qüestions relacionades amb la seva música. 

Hem parlat de la seva profitosa trajectòria musical, que va començar fa tan sols dos anys. Amb aquest temps, ha aconseguit posicionar-se com la nova promesa de la indústria musical catalana, tot i que també comença a sonar molt per la resta de l’Estat. També hem aprofitat per conèixer-la més com artista, saber en què s’inspira i qui són els seus referents, entre les quals hi ha Rosalía, Angèle o Dua Lipa. I no hem oblidat que, fins fa molt poc, estudiava enginyeria de sistemes audiovisuals. Ens ha explicat que aquesta carrera i la música són dues facetes seves que es complementen molt bé.

No hem passat per alt les seves recents publicacions a les xarxes socials, relacionades amb la campanya de la nova equipació del Futbol Club Barcelona. L’hem vist al costat de jugadors i jugadores del Barça, i també d’altres artistes del moment, com les germanes Bad Gyal i Mushkaa. Julieta ha deixat caure que, en un futur, podríem tenir una col·laboració amb alguna d’elles. 

- Publicitat -

Tot i que la barcelonina ha explicat que la tercera part de l’àlbum sortirà una mica més tard del previst, la podrem escoltar molt aviat. De moment, la podrem veure actuar durant tot l’estiu a un munt de localitats catalanes, entre les quals hi ha Valls, durant la revetlla de Sant Joan, o el Festival Vida de Vilanova i la Geltrú, el 30 de juny.