Aquest divendres s’ha publicat “Terrible” el que per algunes persones és el millor disc de Sr Chen, un dels productors de moda al nostre país i també un excel·lent músic, com hem pogut descobrir amb els seus projectes més personals.

“Terrible” no és una excepció (tot i el nom) i el disc comença ja amb una picada d’ullet a tota la generació que va començar a fer servir la Play Station 1. A partir d’aquí un viatge ple de sorpreses, lletres que no deixen indiferent i una sonoritat que ha creat en companyia del productor InnerCut, que ha ajudat a fer més gran el projecte.

La presentació del disc tindrà lloc el 15 de setembre a l’Heliogàbal i és que abans té un bon grapat de projectes entre les mans, entre ells el nou disc de Ferran Palau i una frikada que no ens ha pogut explicar davant la càmera, però sí fora (i spoiler, valdrà la pena).

- Publicitat -