Guiem Soldevila és un cantant menorquí que recentment ha publicat “Intimari”. Un conjunt de 9 cançons on posa música a poemes de diferents autors. Una proposta ben diferent però sincera, emocional i, perquè no, atrevida.

Hi podem trobar de tot, des de reivindicacions a la terra, fins a peces recuperades de fa temps (com és el cas de ‘La Sirena’). També hi trobem ‘La gran dolor que la llengua no pot dir’ una cançó que si bé la lletra és ben amable, actual i fresca, la lletra és d’Ausiàs March feta al segle XV! Déu-n’hi-do!

Hem parlat amb ell perquè ens expliqui una miqueta més del que amaga el disc. També per saber com ha estat el procés de portar una peça artística del terreny textual-oral al de la música. Entre aquestes altres preguntes hem passat una bona estona, prèvia a la diada de Sant Jordi. Per mi, “Intimari” formarà part de la meva banda sonora d’aquest dia. Serà també la teva?

- Publicitat -