Fa cosa d’un any vam entrevistar als dos Marcs d‘Iglú i ens van deixar com a titular que el seu proper disc seria més madur. El disc s’ha publicat avui sota el títol de “Entre un somni i la realitat“, que ells han definit com allò típic que estàs fent música però després toques de peus a terra i veus que has de posar-te a currar d’altres coses perquè sinó no pots pagar el lloguer a la teva ciutat.

Els hi hem preguntat si el disc era més madur i ens han dit que quan van dir allò realment no tenien res pensat sobre el nou disc, però que ara el definirien com més modern. D’aquí a un any els hi tornarem a preguntar i a veure amb què ens surten…

El nou treball inclou més varietat d’estils i ritmes, amb cançons que enganxen a la primera com ‘Sense retorn’ o col·laboracions interessants de kuu a ‘Al mateix lloc’. També ens ha agradat molt la peça que li dona nom al disc o ‘Everything’ entre altres.

- Publicitat -

Les cançons es van estrenar a una listening party que es va fer a l’Espai Jove de Fontana, al barri de Gràcia, de Barcelona, on s’hi van poder veure altres companys de professió com Massaviu, Socunbohemio o Vittara.

Abans de l’acte vam poder conversar una estona amb els Marcs, del disc, però també d’altres qüestions que sorgeixen quan ens ajuntem tres Marcs.