‘Cosa Fina’ (The Yellow Gate Records) és el nom del nou disc de Dan Peralbo i El Comboi. Els de Torelló (Barcelona) han creat un disc de rock d’ amics que els hi encanta fer música junts. Un àlbum amb les seves cinc cançons preferides i a on predominen les guitarres elèctriques, les lletres desacomplexades i purament juvenils. Històries divertides però amb un profund rerefons. Una picada d’ullet. Una fiblada a pell o una estona de cel.

Ens hem trobat amb en Dan, que ha vingut sense El Comboi ni tampoc de l’Angelina Jolie, una de les protagonistes del seu darrer treball.

Hem conversat una estona, hem tingut col·laboracions i promo sorpresa d’una altra cantant que passava per allà i al final en Dan ha sobreviscut a l’entrevista.

- Publicitat -

El 18 de maig actuaran a l’Heliogàbal i compte que queden molt poques entrades.