Oniria és una banda musical de Pop-Rock procedent del Bages, becada en diferents àmbits per Cases de la Música. El grup el conformen 3 integrants: Maria Campabadal (veu), Néstor Bravo (baix), Jofre Vall (guitarra), als quals se’ls uneix una banda (saxo, trompeta, teclat i bateria) per potenciar el so del seu directe.

El seu àlbum debut, titulat “El Refugi”, compost per vuit cançons que van des de la potència sonora de molts dels seus temes fins a la introspecció acústica de la cançó homònima al disc “El Refugi”, va veure la llum el març de 2023, i el seguirà una gira presentació al llarg de tot l’any, la qual ja va començar a finals del 2022 amb el concert de presentació a la Sala Stroika de Manresa.

L’àlbum produït a ‘STRK Lab’, mesclat i masteritzat per ‘Gate24’ (Roger Gascon) promet instaurar-se en el circuit de música local, presentant-se íntegrament en català i cantat per una veu femenina.

- Publicitat -

Hem quedat amb en Néstor i la Maria per parlar del disc i dels seus projectes.