Ara que s’acaba el març… Què pot passar a partir d’aquí? Arriba el bon temps i amb ell el sol i la calor. Amb tot això sempre acompanya bé bona música (i una bona cervesa també). La birra si voleu us la poseu vosaltres, però la bona música ja ve sola. Aquest divendres sortirà un disc que acompanyaran massa bé aquestes tardes de primavera i estiu.

Peces d’antiquari” és el nou àlbum que presenta el mallorquí Pep Suasi. Un recull de 8 cançons amb la seva banda excel·lents. Ja podem gaudir-ne algunes: ‘Som peces d’antiquari’, ‘Di perquè’ i ‘Dies infinitament feliços’.

Hem parlat amb Suasi per saber què més podrem trobar al disc i entre una cosa i l’altre acabem parlant d’artificialitat, singularitat, elasticitat, capacitat, normalitat i felicitat. Déu-n’hi-do, no? Un dia feliç, infinitament feliç, amb bona companyia i amb bon temps.

- Publicitat -

Aquí et deixem l’entrevista perquè tu també puguis tenir un dia feliç!