Doble & Hug Sound acaben de presentar el disc “Vida lenta” i segurament els trobareu de promoció a la majoria de mitjans especialitzats. Per això a Primera Fila hem optat per no escoltar-nos el disc, perquè total les preguntes que faríem no tindrien molta relació amb el treball. Ens ha agradat molt la de ‘Tot el que vull’, amb The Tyets, així com ‘T’esperaré’, amb Tramma. També ens sonava més o menys una cançó amb Lildami, tot i que no hem acabat de clavar el títol.

Però d’aquesta conversa hem après que alguns pàrquings de Barcelona són dels descendents de Franco o que la Shakira s’ha tret una costella. Dades que no sabem d’on provenen però que van aparèixer durant l’entrevista. També vam parlar de la cultura marroquina i ens han explicat el què han dinat. Tot això i molt menys amb aquest parell.

- Publicitat -