Sexenni han presentat “Retrats” aquesta setmana, el seu debut musical i hem volgut fer-la petar amb tots els components del grup. Ens hem citat a un parc infantil (com que Sexenni és un període de 6 anys ens ha semblat el més adient) de Terrassa, on en pocs minuts un fotimer de persones han vingut per gaudir de la conversa que manteníem amb els Sexenni i Pep Saula. I és que ja sabeu que quan Pep Saula agafa la paraula, costa que la deixi.

Per aquest motiu i perquè la confiança fa fàstic, li hem demanat que fes de càmera durant la segona part de l’entrevista (la primera ha estat l’Albert qui ha gravat) i ho ha fet molt bé, tot i així, ha continuat parlant igual.

Entre els titulars de l’entrevista hi ha el moment on Pep Saula ens ha confessat que el seu estudi el té muntat a un traster que el seu germà feia servir de “picadero”. 

- Publicitat -

Tot això i molta bogeria en una nova conversa a Primera Fila.

Test de Primera Fila: