Divendres passat va publicar-se el quart disc de la Judit Neddermann anomenat “Aire” i des de Primera Fila hem volgut conèixer detalls del treball, que en poques hores ja era número 1 de vendes a iTunes. Li hem preguntat com va viure el moment que va assabentar-se que era el disc més venut de l’estat espanyol:

Ens ha explicat que han estat moltes les persones que van prereservar el disc i que ha rebut molts bons comentaris respecte a les seves noves cançons i ens ha comentat com ha estat aquest inici d’etapa.

Aquest ha estat el seu primer disc en castellà i va ser el músic Alejandro Sanz qui va animar-la perquè ho provés. El treball s’havia de publicar l’any passat però va aparèixer la Covid…

- Publicitat -

També hem volgut saber detalls de la producció i de com s’ha sentit a l’hora de crear els nous temes amb l’Arnau Figueres.

El disc inclou una cançó en català al costat de la seva germana Meritxell. I ens ha explicat com n’és d’especial ‘Jo et canto a tu’ i a qui va dedicada.

La majoria de les peces d'”Aire” són en castellà, després de la proposta que li va fer l’Alejandro Sanz i la inspiració va ser molt gran. També afegeix que amb les cançons s’ha sentit igual de sincera que amb els altres i que tots ells són igual d’especials per ella.

A finals de març presentarà el disc a Girona i a Barcelona i tot i que ja va tancant concerts, encara tot és una mica incert. Per acabar hem volgut saber com serà la gira i en quin format té ganes de fer-la.

Pots escoltar l’entrevista sencera a continuació: