Efemèrides 5 de juny


1984 Time after time de Cindy Lauper lidera a la Billboard

La cançó formava part del debut de la cantant i va ser el segon senzill després de Girls just want to have fun. Les dues cançons van tenir molt bona rebuda del públic i van situar-se al número 1 de la llista de senzills dels Estats Units i també al Canadà, repetint en més d’una setmana.
Alguns la consideren una de les millors balades de la dècada i a més va estar nominada a millor cançó de l’any als Premis Grammy, però va perdre contra What’s love got to do with it de Tina Turner.

1995 Neix el cantant, actor i Youtuber Troye Sivan

- Publicitat -

Troye Sivan, és un cantant, compositor, actor i youtuber sud-africà-australià. Com a actor, ha interpretat el paper del nen James (Wolverine) a pel·lícula X-Men Origins: Wolverine (2009), i el personatge principal de John Milton en la trilogia cinematogràfica Spud. Troye també solia carregar vídeos al seu canal de YouTube. A data de l’abril de 2016 comptava amb més de 4 milions de subscriptors i més de 240 milions de visites.
El seu àlbum de debut, Blue Neighbourhood, va sortir a la venda el 4 de desembre de 2015. Aquest 2018 publicarà el seu segon disc, anomenat Bloom.


2002 Mor el baixista de Ramones, Dee Dee Ramone

Dee Dee es mantingué en actiu al grup The Ramones des de la seva creació el 1974 fins al 1989 en què decidí marxar després de gravar l’àlbum Brain Drain. El 1989 va gravar un àlbum de música rap sota l’àlies de Dee Dee King. El 2001, juntament amb Marky Ramone i la seva dona, Barbara Zampini, va formar el grup The Ramainz on tocaven temes dels Ramones per diversió. Els seguidors dels Ramones el reconeixen com el més entusiasta damunt l’escenari, degut al famós “one, two, three, four…”. A més fou el membre més actiu en la composició de temes, inclús quan ja no formava part del grup.
Dee Dee tingué una vida plena de conflictes personals, patia un trastorn bipolar i era addicte a l’heroïna. Va morir el 5 de juny de 2002 degut a una sobredosi.