Efemèrides 3 de juny
1942 Neix Curtis Mayfield
Va ser un cantant, compositor i guitarrista de soul i funk. El llegat de composicions, enregistraments i interpretacions de Mayfield és enorme. Com a veu principal de la formació The Impressions, va fer alguns dels més importants enregistraments del soul vocal dels 60. Va emprendre la seva carrera en solitari a la dècada dels 70, inspirat en el funk i afegint trets urbans a la música soul, sent un dels màxims exponents d’estils com el blaxploitation, el chicago soul, el uptown soul i el soul psicodèlic. Mayfield escrivia la majoria del seu material, quan això no era habitual entre els cantants soul. Va ser un dels primers músics que es va involucrar en el moviment de l’orgull de la cultura afroamericana, mitjançant les seves lletres, de la mateixa forma que ho feien Aretha Franklin o Nina Simone.
1995 Bryan Adams lidera als Estats Units amb una nova banda sonora
Have you ever really loved a woman, va ser el quart número 1 de la llista Billboard pel canadenc Bryan Adams, una de les cançons de la banda sonora de Don Juan de Marco.
No va ser la primera aventura al cinema pel canadenc que també s’havia fet famós amb All for love, al costat d’Sting i Rod Stewart per la banda sonora d’Els tres mosqueters o també per Everything I Do, per Robin Hood.

- Publicitat -