Efemèrides 12 de juny


1958 Neix Meredith Brooks

És una cantant, guitarrista i productora musical nord-americana, que va aconseguir el seu reconeixement musical a la dècada dels 90 amb el seu disc Blurring the edges, i en especial amb el senzill Bitch, que li va valdre una nominació als Grammy l’any 1998 a millor interpretació vocal de rock i millor cançó de rock.
El seu següent disc Deconstruction, no va obtenir els resultats esperats així com els següents discs d’estudi i és una d’aquelles artistes que se la coneixen sobretot per un únic èxit.

1977 Dreams de Fleetwood Mac, número 1 als Estats Units

- Publicitat -

La banda britànica Fleetwood Mac va publicar la peça com a segon senzill del disc Rumours i en molt poc temps ja va ocupar el primer lloc de la llista de senzills dels Estats Units, no repetint l’èxit al Regne Unit, on no va passar del lloc 24.
Va ser escrita per Stevie Nicks l’any anterior i en tan sols 10 minuts. El dia següent es van tancar amb la resta de components i van gravar la part del teclat i la bateria.
Anys més tard els irlandesos The Corrs en farien una versió.