Efemèrides 9 de maig

1949 Neix Billy Joel

Va néixer al Bronx, des de petit va rebre classes de piano i als 14 anys va decidir que es dedicaria a la música. Tot i que volia dedicar-se al rock, va haver de fer de tot: publicitat, crítiques musicals… Treballar a les nits com a pianista a bars el va inspirar a un dels seus majors èxits, Piano man. 

1962 Neix Dave Gahan de Depeche Mode

És un cantant anglès, conegut per ser el vocalista líder de la banda Depeche Mode i també ha publicat dos àlbums com a solista. També ha realitzat diferents col·laboracions. Al 2005 va tornar amb Depeche Mode i des de llavors han continuat fent gires arreu del món. 

1970 American Woman, número 1 de Billboard

Va ser l’únic número 1 de la banda The Guess Who. L’àlbum tenia el mateix nom que la cançó. La banda es va formar l’any 1963 i es va separar el 1975.

- Publicitat -