Efemèrides 8 de maig

1953 Neix Alex Van Halen
És un músic neerlandès, bateria de la banda de hard rock Van Halen, el seu pare era holandès i la seva mare indonèsia. Tot i que al principi, estava desenvolupant-se musicalment com a guitarrista, quan va provar la bateria va veure que li agrada molt més i que se li donava molt millor. També toca el piano. És considerat un dels millors bateries del món, ocupa el número 51 per la revista Rolling Stone. 
1970 The Beatles llança el seu últim àlbum, Let It Be
El senzill Let It Be va ser gravat als estudis Abbey Road, que seria la cançó que li dóna títol a l’àlbum. També li dóna títol a la seva última incursió dins del món del cine, pensat com a documental que fes ressorgir la banda però va acabar sent l’adéu més important de la història de la música pop. 
1971 Sticky Fingers arriba al número 1 a les llistes britàniques
L’àlbum Sticky Fingers de The Rolling Stones es va convertir en un disc molt important. Una de les primeres raons era perquè la cançó Brown Sugar estava inclosa en l’àlbum. 
A Sticky Fingers, The Rolling Stones barregen diferents estils de música, des del blues fins al country. La carpeta original de l’àlbum no es va poder editar a Espanya perquè l’any 1971 una bragueta amb cremallera era inimaginable, es va canviar per uns dits bruts sortint d’una llauna de quitrà. 

- Publicitat -