Efemèrides 3 de maig


1933: Neix James Brown
Neix el que és considerat el padrí del soul: James Brown. Aquest artista, encara que va viure una vida dura (amb la mort de la seva mare i la dura infància que va seguir, tres anys de presó, tres anys de reformatori…) va tenir una carrera molt exitosa i és considerat per la revista Rolling Stone el 7è a la llista dels 100 Grans Artistes de tots els temps.

1951: Neix Christopher Cross
El 3 de maig de 1951 va néixer el compositor i cantant d’Estats Units d’Amèrica Christopher Cross. L’artista ha estat guanyador d’un Oscar (a la millor cançó de banda sonora “Arthur’s Theme (Best That You Can Do)”), un Globus d’Or (per la mateixa cançó), 5 premis Grammy i ha gravat vuit àlbums, dels quals un és un directe.

1972: Mor Les Harvey
El guitarrista de la banda Stone the Crows mor electrocutat a Swansea (Regne Unit) durant un concert. El músic va tocar el seu micròfon amb les mans transpirades i va ser electrocutat.

- Publicitat -

1981: Neix Farrah Franklin
Neix la cantant, compositora, model, actriu i ballarina Farrah Franklin, que l’any 2000 va començar a formar part de la coneguda banda Destiny’s Child (encara que va durar molt poc).

1988: Debut de Madonna a Broadway
La coneguda artista pop Madonna va debutar a Broadway aquest dia a l’obra de David Mamet “Speed the plow”.