Efemèrides 16 de maig


1966 Neix Janet Jackson

Janet és la petita dels germans Jackson, i tot i que ella de petita tenia altres aspiracions, tota la família es dedicava a la música i s’hi va veure empesa gairebé per força. Amb tan sols 7 anys ja estava a sobre un escenari al costat dels altres germans a Jackson 5, i el públic va quedar entusiasmat amb ella.
Es va llançar a la comèdia i va aparèixer en algunes sèries de televisió.
Als anys 80 va debutar en solitari i tot i que els primers discs no van assolir l’èxit esperat, va persistir fins a aconseguir una bona fama gràcies a temes com Together again, That’s the way love goes o All for you entre altres.

1966 The Beach Boys publiquen Pet Sounds

- Publicitat -

El mateix 1966 els Beach Boys van editar Pet Sounds, un disc on gairebé la totalitat de les cançons estaven escrites per Brian Wilson, fet el que van fer un disc molt personal i important per la història del grup. En ell trobàvem peces com God Only Knows, Sloop John B o Let’s Go Away For A While.