Efemèrides 10 de maig

1960 Neix Bono


Paul David Hewson, més conegut com a Bono, neix a Dublin un dia com avui l’any 1960. Es conegut per ser el vocalista de la banda de rock U2 i per ser activista polític (especialment per lluitar contra la pobresa a Àfrica i per estar a favor de la deute estranger dels països del tercer món). Al 2006 i 2007 va estar nominat al Premi Nobel de la Pau.

1980 Es compleixen 30 anys des de la publicació de Lovesexy de Prince

Lovesexy va ser el dècim àlbum de Prince. Va ser gravat en gaire bé 7 setmanes i va tenir un artista convidat, Eric Leeds com a saxofonista. L’àlbum constava de 9 cançons.


1994 Barbara Streisand comença la seva primera gira en 30 anys

- Publicitat -

L’any 1967 a Central Park, Nova York, durant un concert la cantant va oblidar fragments de la lletra de varies cançons. Posteriorment va declarar que havia estat a causa del clima polític àrab-israelí que hi havia en aquell moment. Ja en aquell moment no li agradava gaire estar sobre l’escenari.

Fins 1994, la cantant no es va sentir amb la confiança suficient com per a tornar a intentar-ho.