Efemèrides 24 d’abril


1942 Neix la cantant i actriu Barbra Streisand


El seu debut a la pantalla gran va ser l’any 1968 amb Funny girl, que ja feia preveure una carrera plena d’èxits. Musicalment va començar el 1963 i des de llavors ha editat més de 60 discs. Va guanyar un premi Grammy per la seva trajectòria musical.

1969 Paul McCartney nega els rumors de la seva mort

En un moment on el grup de Liverpool començava la seva decadència, va començar a circular un rumor de la possible mort de Paul McCartney. De fet s’apuntava que el cantant havia mort el 1966 d’un accident de cotxe i havia estat substituït per un baixista canadenc que es deia Billy Shears.
El cantant va desmentir la seva mort i al llarg dels anys han seguit preguntant-li per aquesta qüestió, però sempre li resta importància i prefereix no treure la il·lusió a tots els que creuen aquesta teoria. De fet si busques a Google sobre la mort del cantant, trobaràs tot tipus de pàgines i teories al respecte.
Fins i tot Julian Assange va haver de desmentir aquesta mort i va explicar que tots aquests rumors són falsos.


1992 Michael Jackson és denunciat per utilitzar una melodia de Beethoven

- Publicitat -

I això va passar amb la cançó Will you be there, que formava part de la banda sonora de Free Willy i que també trobaves al disc Dangerous.

La cançó comença amb un fragment de la novena simfonia de Beethoven, realitzat per l’Orquestra de Cleveland. La lletra parla de la lluita de la vida, però en el context de la vida del propi cantant, el que feia suposar la càrrega de la fama que li estava provocant.