Efemèrides 3 de març


1965 My Girl de The Temptations arribaven al número 1 als Estats Units


Aquesta va ser la primera cançó del grup sense Elbridge Bryant, un dels fundadors de la formació, que va ser subtituit per David Ruffin. La cançó formava part del disc Temptations sing Smokey, i en ell figuraven peces com You’re really got a hold on me o Baby, baby I need you.
My Girl va acabar convertint-se en un clàssic de la música, que anys més tard va tornar-se a popularitzar, gràcies a pel·lícules com la que va protagonitzar Macaulay Culkin.1986 Metallica editaven Master of Puppets

- Publicitat -

Va ser l’últim que la banda va enregistrar amb el baixista Cliff Burton, que va morir tràgicament el setembre del mateix any en un accident d’autobús; per a molts, el disc reflecteix clarament l’habilitat de Burton. Aquest disc va obtenir la posició número 29 de la llista Billboard i fou el primer disc de thrash metal en ser certificat com a disc de platí.

1997 Naixia la cantant Camila Cabello

La cantant cubana va començar la seva carrera al costat de les Fifth Harmony, amb les quals va editar dos discs i un EP. A finals del 2016 va deixar la banda i va engegar una carrera en solitari, amb un disc de títol homònim, on trobàvem temes com Havana, un homenatge a la seva terra. Així mateix ha col·laborat amb Major Lazer, Shawn Mendes, Machine Gun Kelly o J Balvin.