Efemèrides 27 de març

1970 Neix Mariah Carey

La cantant va començar la seva trajectòria al conservatori des dels 4 anys. Després de marxar a viure a Nova York, va donar-se a conèixer en el món de la música fins al punt d’arribar a tenir més de 10 àlbums oficials en l’actualitat. Després d’un àlbum acústic, dos Grammys i un American Music Award va arribar en 1993 “Music Box”, del que es van vendre 24 milions de còpies a tot el món gràcies a temes més pop com “Dreamlover”. Va arribar a ser la primera artista que havia tingut els seus primers nou singles en el Top Ten nord-americà.

- Publicitat -

1984 Cyndi Lauper publica Time After Time i arriba al número 1

La dècada dels 80, era l’època daurada de Madonna, però Cyndi Lauper no es volia quedar enrere, i competia amb ella pel que fa a la popularitat. Tot i que amb el temps la reina del pop va ser la vencedora d’aquest particular duel, la cantant triomfaria i arribaria al número 1 gràcies a Time after time o a discs com True colors.

1987 U2 graven el vídeo de “Where the streets have no name”

Tot un desplegament de mitjans per a un dels temes que s’incloïen en l’àlbum de major èxit de la banda irlandesa, “The joshua tree”. És el mateix treball que va donar cabuda a cançons com “With or without you”, “Where the streets have no name” i “I still haven’t found what I’m looking for”. Va vendre més de 15 milions de còpies a tot el món i va guanyar el Grammy al Millor Àlbum de l’Any i a la Millor Presentació Rock. Des de llavors la banda no ha parat de collir grans èxits.