Efemèrides 22 de març


1948 Neix Andrew Lloyd Weber 

L’autor del Fantasma de la Ópera, el qual s’ha convertit en el musical més representat de la història, va néixer el 22 de març de 1948. També va produir musicals mundialment coneguts tals com Jesucristo Superstar, Evita, Cats o Sunset Boulevard. A més, el clàssic Requiem tant per solistes, cor i orquestra s’ha convertit en la seva marca personal.

1963 S’edita el primer àlbum dels Beatles

- Publicitat -

Please, please me va ser el primer àlbum dels Beatles, el qual va ser editat el 22 de març del 63 al Regne Unit. L’àlbum va ser núm. 1 en llistes des de l’11 de maig fins al 7 de desembre, és a dir, 30 setmanes.

1979 Neix Aaron North, guitarrista de Nine Inch Nails 

El guitarrista del grup de Cleveland Nine Inch Nails va néixer el 22 de març del 79, i es va incorporar al grup l’any 2005 per deixar-lo dos anys després a causa d’un atac d’ansietat mentre produïen l’àlbum Jubilee. Actualment no se sap res de la seva vida ni la seva carrera.

2013 My Chemical Romance se separen


El grup de Nova Jersey liderat per Gerard Way formada l’any 2001 es va separar el 22 de març de 2013, després d’un any del seu 5è i últim disc i del seu últim concert, l’11 de maig de 2012. Després de la separació, cada integrat de la banda va seguir la seva carrera pel seu compte, i actualment hi ha rumors sobre una possible reunió de la banda, tot i que no hi ha res assegurat.