Efemèrides 20 de març

1969 John Lennon es casa amb Yoko Ono

L’any 69 un dels cantants dels Beatles es va casar amb la seva parella Yoko Ono, que també música. Aquest fet guanya rellevància gràcies a les males llengües que defenen que aquest matrimoni va ser el que va acabar amb els Beatles, només un any després.

- Publicitat -

1970 Paul McCartney treu el seu primer àlbum en solitari

En relació amb l’anterior data, després de la separació dels Beatles, Paul McCartney va treballar en el seu àlbum en solitari, que va sortir el mateix any de la separació. L’àlbum es diu McCartney.

1972 Neix Alex Kapranos, cantant de Franz Ferdinand

L’any 72 va néixer Alex Kapranos, cantant actual del grup Glasgow Franz Ferdinand, que fa poc més d’un que han tret el seu últim treball Always Ascending.


1976 Neix Chester Bennington, vocalista de Linkin Park

Una de les dates més difícils de recordar a causa de la recent mort del cantant estatunidenc. Chester Charles Bennington va néixer el 20 de març de 1976, i va morir el 20 de juliol de 2017. És conegut per ser el vocalista de Linkin Park, encara reconegut per tenir una veu sublim.


1991 Mor el fill d’Eric Clapton, Conor Clapton 


L’any 91 el fill d’Eric Clapton, un reconegut guitarrista, cantant i compositor de rock i blues, va caure per un finestral d’un 53è pis morint en l’acte. A causa d’això, el seu pare va compondre Tears in Heaven. 


2011 Mor Gerard Smith, baixista de TV On The Radio 


Amb només 34 anys va morir Gerard Smith, el baixista de TV On The Radio a causa d’un càncer que li havien diagnosticat el mes anterior.