Efemèrides 2 de març 


1942: Neix Lou Reed


El considerat com el pare del rock alternatiu Lewis Allen Reed, o Lou Reed, va néixer el 2 de març de 1942. Ell va triomfar amb el grup The Velvet Underground, tot i que amb la dissolució de la banda va seguir en solitari i va anar traient àlbums fins a 2011, quan va treballar amb Metallica en l’àlbum Lulú. Va morir l’octubre de l’any 2013.

1956: Neix Mark Evans


Mark Whitmore Evans, el baixista australià de la banda AC/DC va néixer a Melbourne un 2 de març de 1956. Evans va treballar en els àlbums High Voltage, Dirty Deeds Done Dirt Cheap y Let There Be Rock, just abans de deixar la banda per suposats problemes amb Malcolm i Angus.

1962: Neix Jon Bon Jovi

- Publicitat -

El 2 de març de 1962 va néixer també una altra llegenda de la música: John Francis Bongiovi Jr., també conegut pel seu nom artístic Jon Bon Jovi. Ell va ser el fundador de la banda de rock Bon Jovi i ha guanyat diversos premis gràcies a la seva carrera musical. Actualment, amb 55 anys, encara toca i s’espera que aquest any visiti Barcelona.


1977: Neix Chris Martin 


L’any 1977 neix a Anglaterra Christopher Anthony John Martin, també conegut com a Chris Martin, el vocalista, compositor i líder de la banda Coldplay que va ser formada l’any 1996 i encara toca actualment. De fet, l’últim treball del grup és de l’any passat i té el nom de Kaleidoscope.

1988: Neix James Arthur 

El cantautor guanyador del programa The X Factor l’any 2012 i que ha anat creixent com artista fins a ser un ídol de molta gent, va néixer el 2 de març de l’any 1988. Després de guanyar el concurs, ha anat traient àlbums i l’últim és Back from the Edge, l’any 2016.