Efemèrides 14 de març

1979 Gloria Gaynor triomfa amb I will survive al Billboard

La cantant americana nascuda al Nova Jersey al 1949 és mundialment coneguda per la mítica cançó “I will survive” o “Can´t take my eyes off you”. La cançó que, a l’igual que l’artista, és un símbol de la música disco. Va ser llançada al 1978, escrita per Freddie Perren i Dino Fekaris, l’èxit descomunal va produir que arribés al nº1 de Billboard en molt poc temps.
La lletra de la cançó descriu com una persona pot treure la força de dins per poder continuar endavant després d’una separació amorosa. La cançó també la va interpretar en llengua castellana, sent la primera pionera en divulgar la traducció de les cançons. Fet que després va motivar al grup ABBA per fer-ho.

- Publicitat -2006 Blondie anuncia que no farà més gires 

Deborah Ann Harry, més coneguda com a Debbie Harry és la cantant del grup musical Blondie. El 14 de març de 2006 va donar per acabada la seva trajectòria pels escenaris a causa de confirmar als mitjans de comunicació que no faria més gires. Ja es tenia planejat des de desembre d’aquest mateix any al mateix temps que van acordar fer una gira de comiat, la qual començava al maig d’aquell any, 2006, i després la separació de la banda seria definitiva.