The Tyets feia moltes setmanes que anunciaven el seu nou directe, fent especial menció a la nova il·luminació que hi trobaríem, així com a un nou i espectacular so i dimensió que agafarien les seves cançons. Podrien haver mentit i que fos una estratègia de màrqueting, però no ha estat així. El que van dir ho han complert, amb un show molt visual i amb un potent directe que molts desitjarien tenir. Es notava les taules i la professionalitat de tots els músics que hi havia sobre l’escenari.

The Tyets han estrenat aquest nou directe, en un dia on molts grups i artistes també actuaven arreu del territori, entre ells Figa Flawas, Oques Grasses, La Fúmiga o Nil Moliner entre altres. Amb dos d’ells tenen cançons on hi col·laboren i per tant ens hem quedat sense escoltar-les en el concert dels Tyets, però per sort els Sexenni, o més concretament l’Andrés Sánchez i en Pep Saula sí que han pujat a l’escenari a cantar el ‘Grup de pop’, en una versió més reduïda. Tampoc ha faltat la Mushkaa, que un cop més ha desfermat una histèria col·lectiva. I no és per menys!

Col·laboracions al marge, els Tyets han demostrat que no els hi cal tenir grups convidats per oferir un directe rodó. Les seves cançons funcionen i pràcticament totes han anat sonant sense cap tipus de pausa. Un dels moments on la música ha parat una estona ha estat quan han llençat unes pilotes de plàstic que anaven amb premi, ja que un afortunat anirà de viatge a Miami! Sempre hi ha gent amb sort!

- Publicitat -

La resta no ens hem queixat i hem passat una nit de meravella, que no ho havíem mencionat, però ha començat amb el directe de Martigo, un artista que s’està presentant amb el seu disc “Xarnego” i que té molt a dir. En directe ja ha demostrat el seu nivell i de ben segur tindrà un 2024 d’allò més bo.

El concert dels Tyets ens ha portat una sorpresa en forma de novetat i és que han estrenat ‘Que vinguis’ un tema que segons han explicat arribarà el mes de maig i que promet bon rotllo assegurat!

La nit també ens ha deixat temps per emocionar-nos amb ‘Desembre‘, per recordar l’Olívia‘, per tornar a l’estiu amb ‘La platja‘ o per fer un bon ‘Bailoteo’. I evidentment no ha faltat el ‘Coti x Coti’, un dels temes que tothom va acabar més fart el 2023 però que si no sona i no pots ballar la sardana no és un concert dels The Tyets.

El grup del Maresme encara l’any amb un bon grapat de concerts, mentre continuen treballant en noves cançons, per un nou disc, que com han explicat arribarà durant el 2025.

Us deixem amb un recull del concert, on s’inclou el seu nou tema ‘Que vinguis’.