Ginestà van presentar aquest divendres el seu nou disc “VIDA MEVA” a la sala Paral·lel 62, que presentava un aspecte d’allò més bo, amb tota la platea plena de gent celebrant la vida i la música en directe.

Els germans Serrasolsas han aconseguit captivar un cop més al seu públic, amb un disc en el qual han fet un canvi de rumb, amb un so més electrònic en algunes cançons, però sempre amb el seu segell personal i amb unes lletres que emocionen a qualsevol.

La nit va ser una muntanya russa d’emocions, des dels moments més festius, passant pels més acústics, en els quals el grup brilla molt més.

- Publicitat -

Ginestà va emocionar-nos amb temes com ‘Mama’ en companyia de la seva germana Maio i l’aparició de la seva mare, que es va fondre en una sentida abraçada grupal que va posar-nos la pell de gallina. També va ser especialment reeixida el moment de ‘Júlia’ amb les boniques paraules d’en Pau cap a la seva germana.

El fet de fer un concert en sala va permetre escoltar temes que potser en altres recintes no podran sonar i va ser un luxe poder tornar-nos a capbussar amb himnes com ‘Estimar-te com la terra’ o ‘Ulls d’avellana’. Tampoc va faltar-hi ‘L’Eva i la Jana’, amb la seva coreografia imprescindible.

A part de l’aparició de la Maio, la resta de col·laboracions de “VIDA MEVA” també van fer acte de presència al concert, així vam poder gaudir de ‘Sota el focus’, amb en Triquell; ‘Un piset amb tu’, amb Álvaro Surma de Niña Polaca; i ‘Els ocells’ amb la Maria Hein.

Tot i alguns problemes de so a l’inici del concert, l’espectacle va continuar amb total normalitat i es va cantar, ballar i gaudir en cadascuna de les cançons del grup. Amb reivindicacions, amb passejada d’en Pau per sobre el públic i amb aquesta germanor i abraçada familiar que serveix per definir a la perfecció la seva música.

Us deixem amb un recull d’alguns moments del concert: