Tot i que el temps no ha acompanyat, això no ha impedit que centenars de persones fessin cua sota la pluja per accedir al recinte. Un cop a dins, però, el caliu dels seguidors de 31 FAM dona la benvinguda a aquest nou projecte musical que presenten els sabadellencs. Aquesta vegada, el concepte de família va més enllà del nom del grup i defineix l’experiència d’uns quants, que han gaudit del Meet & Greet amb els artistes. Un espai per conèixer al grup, parlar amb ells i emportar-se records, ja sigui en forma de firma, fotos o moments que a molts els costarà oblidar. 

31 FAM s’han mostrat com el grup d’amics que són, fent broma entre ells en tot moment i sent molt naturals amb el seu públic. Durant els minuts que esteu junts et fan sentir com si fossis un més d’ells. 

Després d’aquest moment, el concert tampoc fa curt. 90 minuts on es senten gran part de les cançons del nou àlbum, però també clàssics com ‘Valentina’ o ‘Sincero’, de les primeres cançons que va treure el grup. Com és normal en els seus concerts, l’acte és una apologia al català i en general, a Catalunya amb ‘Per la bona gent’, ‘Nens del barri’ i ‘Ferran Adrià’, amb el seu ‘Visca el català puta’. 

- Publicitat -

Durant el concert han encabit cançons dels seus 5 àlbums, una festa de la qual tothom ha pogut gaudir. L’espectacle millora encara més quan apareixen les ballarines, que a part d’acompanyar als cantants creen una narrativa pròpia al llarg del concert. 

L’èxit de l’actuació confirma la bona rebuda per part del públic d’aquest àlbum i l’apreci que el territori català té al grup. 31 FAM s’ha establert com un referent per a molts, pel seu caràcter únic i l’essència que podem trobar en tot allò que fan. Lleida ha estat l’escenari de la gira que va tenir el tret de sortida al Sant Jordi Club el passat 25 de novembre.