Ahir, 17 de desembre, Doctor Prats va fer el seu últim concert a Terrassa, la seva ciutat.

L’abril del 2015 van fer el seu primer concert a la Sala Faktoria d’Arts de Terrassa, al carrer de la Rasa, estrenant el seu primer disc amb una de les cançons més famoses del grup ‘Rockamboleska’ i, per això, han volgut fer l’últim concert a la ciutat natal.

Van decidir fer una gira de cloenda amb el nom “Adéu fins aviat” per les quatre províncies catalanes de forma gratuïta; concretament a Cassà de la Selva, a Balaguer, a Reus i finalment a Terrassa, per tal de tancar 8 anys dedicats a la música, amb 4 discos publicats i més de 500 concerts.

- Publicitat -

De fet, al concert de la Mercè ja van anunciar que farien una parada indefinida per tornar als escenaris amb el seu cinquè disc.

Van començar el concert amb ‘Seguirem ballant’, ‘Tu fas’ i ‘L’únic que vull és cantar’. Va pujar a l’escenari la Xaranga Dammer fins que inesperadament va arribar Miquel del Roig i Miki Núñez; tots plegats van cantar ‘Rockamboleska’. També va aparèixer el cantant de La Fúmiga, Artur Martínez per interpretar ‘Ara’, un dels altres èxits de la banda. Naturalment, el grup terrassenc Sense Sal també va pujar damunt l’escenari, i junts van tocar ‘Caminem Lluny’. Així mateix, van convidar a antics membres del grup, el Marc, la Maria i el Guillem Boltó, el cantant actual d’Stay Homas. El cantant va poder cantar dues cançons amb el seu exgrup, ‘El raïm es fa pansa’ i ‘Les teves pigues’, gaudint amb els seus fans i des de la ciutat que han pogut créixer. ‘Les nits no moren mai’, una de les cançons més emblemàtiques del grup, va ser cantada pel cantant de Buhos, el Guillem Solé. Finalment, tots els artistes convidats van pujar damunt l’escenari per cantar ‘La recepta’.

Durant el concert van llançar bengales, es va poder observar la formació d’un pilar, les llanternes del mòbil il·luminant l’escenari i amb la cançó ‘No t’encantis’ el públic es va treure la camisa o samarreta per fer-la girar a l’aire.

El grup estava molt agraït i emocionat pel suport d’aquests anys. A través d’aquesta gira final han pogut donar les gràcies a un públic feliç que gaudeix cantant les seves cançons. Asseguren que tornaran amb moltes ganes de tornar a pujar a l’escenari i de produir nova música.