Aquest dissabte vaig anar per primera vegada al Cabró Rock, en una jornada on de plats forts hi havia l’estrena de la nova gira dels Stay Homas o un dels pocs concerts que Zoo faran a Catalunya aquest any. També el pas de la gira de 10 anys del “Jo mai mai” d’en Joan Dausà o propostes com Lágrimas de Sangre, Jazzwoman, Tribade o l’eufòric Triquell.

Vaig gaudir d’un espai molt ben adaptat, amb gespa artificial a la zona de pista de l’escenari, que feia que no haguessis de respirar la típica pols en suspensió que et trobes en altres festivals. També la zona de restauració estava plena d’ofertes i molt variades i les cues no passaven dels 10 minuts sobre les 10 de la nit.

Així mateix vam poder parlar amb gent del públic, motivats que venien a veure als seus artistes preferits, alguns com l’Arnau, fins i tot es van atrevir a cantar-nos un fragment d’un tema d’en Triquell. Altres van fer un altre tipus de cants

- Publicitat -

La jornada ens va deixar l’oportunitat de parlar amb alguns dels concursants d’Eufòria, com en Tomàs, l’Elena o la Jim, la flamant guanyadora de la segona edició.

El Cabró Rock també comptava amb un bon grapat de DJ’s que animaven l’ambient entre actuació i actuació. Locutors de RAC105 com l’Arnau Molet o l’Ernest Codina, amb els quals vam poder conversar una estona.  I fins i tot s’hi va afegir en Roger Carandell de XL, a Catalunya Ràdio.

Al concert ens vam trobar amb nombrosos cantants o grups, com Oques Grasses, membres de Txarango, Pelat i Pelut, però també vam xerrar una estona amb dos dels components de dues de les bandes del cartell, en Klaus Stroink, de Stay Homas, així com el Panxo dels Zoo.

Si heu mirat l’entrevista de Zoo ja haureu escoltat com diu que el 2024 no hi haurà nou disc, per tant tocarà agafar paciència!

Nosaltres de moment esperarem al 2024 per tornar al Cabró Rock, on ens hem sentit com a casa.