Foto: Suricat

Un any després d’haver publicat el seu àlbum debut, “Retrats”, el grup lleidatà Sexenni encara volta per Catalunya presentant la seva música. Ahir ho van fer a la sala Razzmatazz 2 de Barcelona, amb tres noves cançons que formaran part del seu proper àlbum.

El tema amb què van obrir el concert va ser, de fet, el primer d’aquests avançaments, ‘Houston’. I tot i fer només uns mesos que es va publicar, el públic la va cantar com si formés part del repertori des de sempre. I els altres dos senzills, ‘Klk quieren las chicas’ i ‘Bora Bora’, també van tenir una molt bona rebuda. De fet, els assistents van celebrar efusivament la notícia que el proper àlbum de la banda veurà la llum aquest mateix 2023.

Tot i que el concert va començar amb problemes de so, al cap d’un parell o tres de cançons es van solucionar i els Sexenni van poder fer un repàs de la seva discografia, amb temes ja mítics com ‘Sarrià boy’, ‘Tengo o ‘El puma’. Per cantar un dels seus primers èxits, ‘Crema catalana’, va sortir a l’escenari el també lleidatà Yung Rajola, amb qui havien col·laborat per fer la cançó.

- Publicitat -

Com no podia ser d’una altra manera, el show va acabar amb ‘De Lao’, i la sala va embogir. Malgrat que no estava plena s’hi respirava un molt bon ambient, i si el concert hagués durat més d’una hora no hauria sabut cap greu. Esperem que amb el nou material que sortirà aquest any, la banda pugui allargar una mica més aquestes grans festes que munten allà on van.