Ahir vam poder gaudir del plat fort del Cruïlla Primavera d’aquest any, els La La Love You, que ens van fer gaudir d’alguns dels seus temes ja clàssics, però també altres singles del seu pròxim àlbum, Blockbuster.

En un ambient proper, l’Oscar, en David, en Rober i la Lídia, que s’estrenava com a baixista amb el grup, estaven radiants en un escenari que ocupava bona part de la terrassa exterior del centre comercial Westfield Glòries. El públic, molt entregat, cantava a l’uníson amb els hits i esperava, espectant, els temes nous.

L’inici del concert, que es va retrassar només cinc minuts, va començar amb el hit Más Colao Que El Colacao, i el públic barceloní va començar a ballar. Seguidament van tocar alguna cançó que ja forma part de la seva discografia, com El Momento Perfecto o Quédate Conmigo, que van gravar amb la catalana Suu. I una mica més tard, els fans van embogir amb La Canción del Verano.

- Publicitat -

Després li va tocar al nou single més divertit del seu nou àlbum Todo Me Sale Mal. Amb la lletra projectada a la pantalla, el públic cantava com en un karaoke. Amb Tenía Tanto Que Darte, la versió que van treure l’any passat amb la pròpia Nena Daconte, el concert ja arribava al seu final.

La última cançó, com no podia ser altre, va ser el tema amb el que tant ho van petar durant la pandèmia, i del qual parlem a l’entrevista que ens van concedir, El Fin Del Mundo. Amb unes pilotes inflables amb les que la gent jugava, van acabar el concert mentre el públic, encara amb l’energia molt amunt, seguia cantant el tema que els va sepultar a la fama.