Foto: Martí Saguer

Amaia té la capacitat de posar-se a qualsevol persona a la butxaca amb la seva naturalitat, que acompanyat del seu talent per la música ja fa una combinació explosiva que ningú es pot resistir.

El White Summer de Pals estava ben ple de persones que se sabien totes les cançons de l’artista i que han omplert la zona propera de l’escenari i que han cridat a la seva diva durant tot el concert. Ella els ha contestat amb aquesta gràcia que té. I si de cop abans d’una cançó té ganes de beure aigua, ho diu i no passa res. Aquest és un dels motius de per què és una artista tan autèntica. L’altre, evidentment és la música. Segurament no serà l’artista de OT que vengui més de totes, però i què? El que aconsegueix ella, és molt més original, potent i et deixa meravellat.

Amb ‘Bienvenidos al show’ ja començava a preparar-nos pel que havia de venir i tothom evidentment s’ha posat nerviós, ha xisclat, ha cantat i s’ha mogut al ritme de la seva artista preferida. I els que mai l’havien vist, segur que els hi haurà passat el que em va passar a mi el primer cop que la vaig veure en directe. Tot i no ser un fan total com els que es troben a primera fila, sí que vaig comprovar el gran directe que té i les seves cançons em van captivar molt més que potser si les escoltés per Spotify.

- Publicitat -

I és que totes les seves cançons tenen alguna cosa, un quelcom que les fa especial. Ens trobem davant d’una artista que es mereix molt més reconeixement del que possiblement té. La gent hauria de poder anar a un concert seu i descobrir a una artistassa com ella.

Amaia és molt més que OT, és molt més que ‘tu canción’. És talent, és tendresa, és senzillesa, és naturalitat, és agraïment, és tot amor.

Aneu-la a veure en directe, de veritat. I a ser possible, des de primera fila.