Foto: Adrià Garnica

El Cabró Rock ha tornat per segona vegada a Vic i la primera nit ha estat un gran èxit. La zona esportiva de la UVic s’ha omplert de gom a gom i la gent ha gaudit de les actuacions, dels Djs i de la festa. Dos dels caps de cartell- Oques Grasses i Manel– han donat un gran espectacle. El mateix han fet la resta de grups com Habla de mi en presente, Clima o The Tyets.

THE TYETS

El grup del Maresme ens va delectar amb el seu trapetón. Cançons noves com ‘Coco’ o ‘De l’1 al què’ no van faltar. Però tampoc ho van fer altres èxits com ‘Txarango al Canet Rock’, ‘Menorca’, ‘Hamaking’ o ‘El Ratolí’, de “L’Animalari Urbà”. D’aquesta manera, la festa al festival començava bastant abans que marxés el sol. El públic seguia el concert entre cerveses i The Tyets no va fallar en animar l’ambient més del que ja ho estava. El grup també va donar la notícia que estan preparant un àlbum que sortirà durant l’any que ve.

MANEL

Després dels del Maresme i d’una estona de DJ, va ser el torn d’un dels caps de cartell del Cabró Rock, Manel. El públic es va apropar encara més a l’escenari per gaudir d’aquesta actuació tan esperada. Els barcelonins van tocar una mica de tot el seu repertori: des de ‘Captatio Benevolentiae’ fins a ‘Boy Band’, passant per ‘La Cançó del Soldadet’ o ‘Teresa Rampell’, entre altres. ‘Benvolgut’ i ‘Boomerang’ van ser les dues que van fer que el poc públic que encara estava dispers s’ajuntés a la festa. Com a tots els seus concerts, Manel no va fallar i ens va fer gaudir molt.

- Publicitat -

OQUES GRASSES

I l’altre plat fort va venir just després. Oques Grasses va acabar de fer-nos engrescar amb un dels pocs concerts que fan a la gira d’aquest any. Van tocar cançons de diferents àlbums com ‘Passos Importants’, ‘Cul’ o ‘Inevitable’. No va faltar, però, els èxits de “A tope amb la vida”. Un concert que va ser un tobogan d’emocions perquè ens va fer saltar i ballar, però també ens va posar la pell de gallina amb ‘La gent que estimo’.