Suu és una de les artistes més en forma del panorama musical de casa nostra. Ja acumula tres treballs al mercat i aquest diumenge ha fet un “entrades exhaurides” a les escales de la Catedral de Girona, dins la programació del Festival Strenes.

La tarda s’iniciava amb cert temor que un aiguat deixés al públic passat per aigua, per això l’organització del festival repartia capelines entre tots els assistents. Al final no van ser necessaris i el gran protagonista de la vetllada va ser el potent karaoke que la Suu va portar fins a Girona.

El seu nou disc convida a cantar i ballar, però també té moments tendres per abraçar a la persona que estimes i per mirar-la als ulls i dir-li un ‘t’estimo’. Durant el concert hi va haver moments per tot, per ballar com si no hi hagués un demà, però també per posar-se tendres i pensar en els nostres éssers estimats.

- Publicitat -

El concert es va iniciar amb ‘Boom‘ una de les noves cançons de l’artista i posteriorment va tocar viatjar fins el disc “Ventura” per recuperar ‘Todo lo que canto‘ i ‘Si no saltas‘. Després va venir un dels primers moments “karaoke” amb un dels temes més populars del darrer estiu ‘Barcelona Tropical‘.

El següent bloc de cançons s’obriria amb l’única peça que sonaria del seu primer treball “Natural”, precisament la que donava nom al seu disc, per donar pas a ‘Soy‘ i una de les precioses cançons del seu nou disc, ‘Pur‘, per seguir repassant-lo amb ‘De ti para mí’ i la festiva ‘Enamorada de la moda juvenil‘.

Un dels moments inesperats va arribar durant la cançó ‘Tant de bo‘, ja que de cop va aparèixer la Beth, la cantant de Súria, que tal com va explicar la Suu, per ella havia estat un moment màgic, ja que quan era petita era molt fan de l’artista.

No hi havia temps per parar i el gran karaoke va seguir amb dues cançons més de “Ventura”: ‘No eres tan especial‘ i ‘Mi casa‘.  Després sonaria la preciosa ‘Creo que (TK)’, per donar pas a un altre moment on el públic va motivar-se força ‘Algo de mi’, la peça que canta al costat de La Pegatina.

La recta final va ser iniciada per la popular ‘Eres un temazo‘, la bonica ‘Tu a Menorca i jo a l’Escala‘ i el senzill ‘Nota de voz‘, que servirien pràcticament per finalitzar un karaoke que encara li faltava un últim regal. ‘Karaoke‘ va servir per acabar de motivar-nos i marxar amb ganes de més.