Foto: Adrià Garnica

Ginestà van treure el seu últim àlbum, “Suposo que l’amor és això”, el passat 4 de febrer. Si el passat dimarts Manel va omplir la Sala Apolo, ahir va ser el torn del “sold out” dels germans Serrasolsas. A l’escenari els van acompanyar en Xicu a la bateria i l’Andrea Puig a la guitarra.

Altres artistes com The Tyets, Ariox, Ven’nus i Galgo Lento no van voler perdre’s l’ocasió de veure’ls en directe.

Si aquest últim treball va rebre aquest nom, cal afegir que, després del que van fer ahir, “suposo que un concert maquíssim és això”. Parelles i grups d’amics abraçant-se, cantant-se les cançons entre si, plorant de l’emoció d’escoltar aquella música que els recorda a les seves persones estimades. En resum, demostrant el que suposen que és l’amor. 

- Publicitat -

Ginestà porta relativament poc dins la indústria musical, però ja tenen clàssics com “Estimar-te com la terra”, “A la iaia” o “Ei, queda’t” que no van faltar al concert. Durant el segon d’aquests, l’altra germana Serrasolsas, la Maio, també va pujar a l’escenari a acompanyar-los. El tercer disc de Ginestà, l’últim avui dia, també el van tocar sencer, des de “Somni”, fins “Ara és estiu cada desembre”, passant per “Una Cita” i la resta.

El públic, que com ja hem dit va omplir l’Apolo, ho va donar tot durant l’hora i mitja de concert. Els moments en els quals va embogir, però, van ser quan els barcelonins van cantar un acústic de la cançó “Ulls d’avellana” i, sobretot, amb un dels seus grans hits “L’Eva i la Jana”, que va convertir allò en una festassa.

Un dels altres moments a destacar de l’actuació va ser durant “És que m’agrades molt”. En Pau, emocionadíssim, s’eixugava alguna llàgrima mentre cantava aquesta cançó tan maca a l’uníson amb el públic.

Aquest concert només podien acabar-lo d’una manera. I així ho van fer. “Això s’acaba aquí” va ser l’última de la tracklist que van cantar davant un públic que no volia que el concert acabés.

Ginestà també ens posarà melancòlics i ens farà ballar demà mateix a l’Strenes, a l’edició del Cruïlla d’estiu, el 9 de juliol, i uns dies abans, el 2 del mateix mes, també tocaran al Canet Rock.