Aquest 24 d’abril serà recordat pel CONCERTÀS (en majúscules) que els lleidatans Sexenni han ofert a la sala La Nau de Barcelona. El recinte s’ha quedat petit davant la gran quantitat de seguidors que volien veure al grup de moda d’aquest 2022 en directe.

Han demostrat que són molt més que els nois de ‘De Lao‘, la cançó que sona a les emissores de ràdio del nostre país, però que ells no han reservat per la traca final del concert, sinó que ha sonat a la cinquena. Un altre grup l’hauria deixat pel final, però ells no. Ells són diferents i ho hem pogut comprovar durant tot el concert.

- Publicitat -

Tenen un directe brillant, on es nota el talent i el bon rotllet que hi ha entre tots els set components del grup, capitanejats a l’ombra per Pep Saula, que no parla durant el concert, però que està atent i vigilant amb la seva mirada de falcó perquè tot surti perfecte. I així és. El concert ha sonat de nassos, semblava que estaves mirant en directe un grup que portava vint anys a sobre dels escenaris i no una formació que actuava per primer cop a la capital de Catalunya.

Músics brillants que ens arriben des de terres lleidatanes, una zona que potser ja començaria a ser hora que li donéssim més valor i presència als cartells d’arreu del país. Perquè l’Andrés, l’Albert, en Marc, en Roc, en Pep, en Ricard i en Xavi s’han marcat un directe que faria caure de cul a més d’un/a.

Els hi pronostico una carrera molt bona i llarga (fins que ells vulguin). Les cançons de “Retrats” tenen un punt irònic i canalla que les fan una delícia per qualsevol ésser humà o animal que les escolti.

En directe han brillat amb força temes com ‘Timón i Pumba’, ‘Sarrià Boy’, ‘Tengo’, ‘Vermell’, ‘Casa Sola’…de fet no sabria quina cançó del disc triar, perquè totes han estat una contínua festa on també s’hi han volgut afegir Yung Rajola, Figa Flowas i Andana (la sorpresa de la nit). Però realment no necessiten cap featuring per omplir un recinte, n’hi ha prou amb el seu talent.

Tampoc han faltat peces emblemàtiques, com ‘Crema catalana’, ‘Mama’, ‘El Puma’ o ‘Lleida Town‘, la cançó amb la qual va començar el grup i que ha servit per tancar una nit per no oblidar.